Khamis, Jun 05, 2014

Fridge Magnet Teachers Day 2014

Dua ini antara order yang terawal i terima. so, ingat sangat... seorang dari Parit Buntar & another dari Ipoh. Nama je yang i dah totally lost, ehehe.

 
yang ni, Puan Mardhiah request bookmark clip yang macam i buat tahun lepas sekali.

Customer request theme Frozen untuk fridge magnet teacher's day tapi in mini size punya.


Tahun ni, memang happening sangat buat fridge magnet. Sambutan hangat di luar jangkauan. Sampai habis hari guru 16. mei pun still dapat 4-5 request coz ada sekolah yang sambut di hari2 akhir sebelum cuti semester pertengahan tahun. My husband pun terpaksa dikerah... hihi, untuk membantu, kalau from start to finishing, i kena buat... memang jenuh babe. tak terrrbuat kaki tangan dan mata nak bersengkang sampai ke pagi.

Guru2 paling banyak yang order sampai rat2.
Tak tergambar rasa terharunya coz cikgi2 telah banyak membantu. Maklum la service cuma dari rumah. Bukan guna mesin canggih2, mostly guna kekdah manual by tenaga manusia aje.
Terima kasih sebanyak-banyaknya. I caya lu orang, hihi.

ok, kita layankan gambar yang ke seterusnya ye.

yang ni lollipop marshmallow, request order dari Cikgu Nelly di Sarawak nun. Disamping order wajib yakni fridge magnet... ehehe.

 nampak macam sama tapi tak serupa ye.
ada yang order semua sedondon & ada yang campur2 design. gitu la kekdahnya :)

 yang ni, order dari Nera fridge magnet size jumboooo na.


ok, jom tengok gambar yang ke seterusnya... lalala.

 yang ni dari Fiza yang sama sebelum ni pernah order fridge magnet untuk buat door gift kawinnya. Ini untuk kawan2 semengajar agaknya. Thank u Fiza for trusting for repeat again.

yang ni, customer bagi design sendiri. Takde masalah, boleh buat juga, hihi.

 Thank U Rodzlina, ingat coz repeat order :)

Size jumbo fridge magnet again. Cantik sesangat katanya & Kak Rohana sangat puas hati from her feedback PM. Next time, katanya nak order lagi.

 Ni order 2 in 1, untuk hari guru & birthday boy. Theme sticker & fridge magnet is Spiderman.

Ini pulak fridge magnet untuk gift birthday boy, guna Upin Ipin theme.
Terselit coz order time hari guru.

Ini order untuk Family's Day TM.

seminggu after, Cikgu Che order lagi tapi kali ni request pesen keychain-magnet. Cun jugak buat gini, nak bagi ke anak2 murid katanya.


Thank U Allah.
Thank U semua.
Alhamdulilah kerana sudi berkongsi rezeki. Semoga dimurahkan rezeki kalian semua, insyaAllah.

2 ulasan:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK berkata...

Semuanya cantik2.

Suraya berkata...

how to call u. i need to order